Termin
Prizorišče

Disconnection se tokrat seli na Ptuj v že mnogim dobro poznan klub Xtime. Rezerviraj si datum 24.3., ko bo elektronsko plesišče zatresla slovenska techno ambasadorka iz Maribora – TEA VUCKOVIC!

Ob bok se ji bodo postavili perspektivna mlada didžejka ANDREA FOX, neposredno iz Zagreba rezident Boogaloo kluba in Zrče beach LOOKA in lokalni ptujski nadobudnež XENER.

⇢ TEA VUCKOVIC ⇠
(Telegenic Rec., Techburst Rec., TV Events)
FB: https://www.facebook.com/DjTeaVuckovic/
INSTA: https://www.instagram.com/teavuckovic_/
SC: https://soundcloud.com/teavuckovic
BP: https://www.beatport.com/artist/tea-vuckovic/394700

Njena predanost elektronski glasbi, ki traja že desetletje, se odraža v dinamičnih nastopih in vznemirljivi produkciji, njen edinstven občutek za množico ji omogoča obvladovanje čustev na plesiščih. Kot redna gostja klubskih dogodkov in festivalov po Evropi, si je prislužila močno prepoznavnost na regionalni elektronski glasbeni sceni.
Lastno produkcijo izdaja pri različnih priznanih tehno založbah, kot so Techburst Records, Eclipse Recordings Funk’n’Deep, DSR Digital, Blue Monkey Records, Moonlogic Records. Njen prvi samostojni EP je na založbi Techburst Records je dosegel 24. mesto na lestvici Hardcore / Hardtechno Chart na Beatportu, njene skladbe pa dobivajo podporo največjih imen v industriji.
Je lastnica založbe Telegenic Records, ki podpira nadarjene producente, ki pogosto ne dobijo priložnosti, da bi svoje kakovostno delo pokazali širši publiki. S tem poskuša vrniti duh in veselje v odkrivanje nove in izvirne glasbe.
Toda njeno trdo delo se ne ustavi pri DJ-janju in produciranju glasbe. Zelo aktivna je tudi na organizacijskem področju. Njena znamka TV Events z rednimi dogodki namreč skrbi za vidnost regionalne tehno scene tudi izven lokalnih okvirjev in njeno promocijo v tujini.
Tea organizira tudi DJ delavnice in celovite didaktične programe za DJ-e vseh starosti. S svojo neskončno energijo širi znanje o elektronski glasbi in mladim daje moč in priložnost, da aktivno sodelujejo na sceni. Ne samo, da bo nadaljevala pot, ki jo je utrla, odločena je nabirati nove izkušnje in še naprej graditi na temeljih, ki jih je ustvarila.

Nastopi na največjih festivalih po Sloveniji in tujini:
Summer Spark Festival (SLO), Eco Festival (SLO), StellarBeat Festival (SLO), Woodland Festival (SLO), Hi Festival (SLO), Stroga Festival (GER), Infinity Festival (CRO), Kostrena Sunrise Festival (CRO), My Sound underground Festival (CZ),No more art Summer festival (ITA), Sonnenwind Festival (AUT),…

Nastopi v najbolj prepoznavnih klubih kot so:
Klubi: Ambasada Gavioli Privee (SLO), Cvetličarna (SLO), UŠC Leona Štuklja (SLO), Štuk (SLO), Simfonija (SLO), Forth Punta Christo (CRO), Byblos (CRO), Maximus (MNE), Aronda (SRB), SKC Arko (CRO), Depo (ZG) Bunker (AUT), Q-bar (CRO), Loco Sound Club (AUT), Palma (BIH)… in mnogih drugih.

⇢ ANDREA FOX ⇠
(Mature minds)
Facebook: https://www.facebook.com/andreafoxdj
Soundcloud : https://soundcloud.com/andreafoxdj
Instagram: https://instagram.com/andreafox_dj

⇢ LOOKA (CRO) ⇠
(Boogaloo Zagreb)
Soundcloud: https://soundcloud.com/lookadj
Mixcloud : https://www.mixcloud.com/lookamusic/
Instagram: https://www.instagram.com/djlooka_/
Facebook: https://www.facebook.com/luka.bozicevic.351

⇢ XENER ⇠

_______________________________________
Kje: Xtime club, Osojnikova cesta 9, 2250 Ptuj, Slovenija
Kdaj: 24.3.2023 ob 22:00
Vstopnina: 8€ < 24:00
10€ > 24:00