Številni znani Slovenci in Slovenke so v letu 2020 sporočili novico, da pričakujejo naraščaj. Preverili smo, kdo vse se je letos razveselil novega družinskega člana.

Ponosna starša sta postala pevec Gašper Rifelj in plesalka Maja Geršak. Skupaj sta plesala v šovu Zvezde plešejo, svoj ljubezenski ples pa nadaljevala tudi po tem, ko se je šov zaključil. Meseca maja sta se razveselila malega Brina. 

Vir: Instagram, Gašper Rifelj.

Med glasbenicami so se naraščaja razveselile pevka Maja Oderlap, Žana in Anja Baš. Sašo Avsenik je z ženo Stašo dobil drugo hčer, drugega otroka pa se je razveselil tudi priljubljeni pevec Luka Basi. 

Vir: Instagram, Anja Baš.
Vir: Instagram, Maja Oderlap.

Maneken Alen Kobilica in njegova izbranka Maja Prašnikar sta prvič postala starša. Rodil se jima je sin Val. 

Vir: Instagram, Alen Kobilica.

Resničnostni šov Ljubezen po domače je poskrbel za kar nekaj ljubezenskih zgodb. Ana Podobnik in Jaka Hafner, ki sta se spoznala v tretji sezoni šova, sta že drugič postala starša. Rodila se jima je deklica Hana. Če ste spremljali letošnjo četrto sezono, potem se zagotovo spomnite Damjana Šalamuna in Barbare Pastrik. Zaljubljenca sta postala starša Ajdi Zarji. 

Vir: Instagram, Jaka Hafner.

Tudi med tujimi zvezdniki lahko govorimo o pravem baby boomu. Dojenčka sta se razveselila Gigi Hadid in pevec Zayn Malik. Starša sta postala tudi pevka Katy Perry, ki je v zvezi z igralcem Orlandom Bloomom. Očka je postal tudi  priljubljeni britanski pevec Ed Sheeran.

Pri 37 letih je mamica postala raperka Nicki Minaj, pri 47 letih pa se je rojstva deklice razveselila igralka Cameron Diaz skupaj z glasbenikom Benjijem Maddnom. 

Vir: Instagram, Katy Perry.
Vir: Instagram, Gigi Hadid.

Med športniki je prvega otroka dobil nekdanji atlet Usain Bolt. V začetku leta pa sta se tretjega otroka razveselila latino pevec Enrique Iglesias in Ana Kurnikova. Inglesias je na svojem Instagram profilu delil spodnjo fotografijo. 

Vir: Instagram, Enrique Iglesias.

Šestega otroka je dobil ameriški podjetnik Elon Musk. Igralec in komik Kevin Hart se je razveselil četrtega otroka, igralec Richard Geer pa je pri 70 letih tretjič postal očka. Rekord pa je postavil Bernie Ecclestone, ki je pri svojih 89 letih dobil četrtega otroka. 

Vir: Instagram, Richard Geer.
Vir: Instagram, Fabiana Flosi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice