Vir: Posnetek zaslona
Zaradi »nestrokovnega ravnanja zaposlene z alkoholno pijačo« je v nočnem klubu zavladala panika, štiri osebe so bile huje poškodovane.

V enem izmed nočnih klubov v Karlovcu na Hrvaškem je včeraj prišlo do incidenta. Po poročanju hrvaškega portala Index, je natakarica v lokalu Monaco ob 2.30 ponoči izvedla trik s pijačo, ki pa je ušel izpod nadzora. 

Kot poroča Radio Mrežnica, je 23-letna natakarica s pijačo, ki vsebuje 80 odstotkov alkohola in se uporablja v koktajlih, »zažgala« točilni pult. 

Po prvih podatkih je zagorela steklenica, ogenj pa je nato zajel goste, ki so stali v bližini pulta. 

Štiri osebe huje poškodovane

Policija je dogodek potrdila in dejala, da so zaradi opeklin nekatere goste odpeljali v bolnišnico, štirje so težje poškodovani. 

Direktorica Splošne bolnišnice Karlovac Ivana Kovačić je povedala, da so vsi poškodovani izven življenjske nevarnosti, dve dekleti so zadržali na zdravljenju. Ena ima opekline po obrazu, druga pa po zgornjem delu telesa in rokah, je dodala.

Nočni klub Monaco se je na družbenem omrežju Facebook strankam opravičil za incident in poškodovanim zaželel hitro okrevanje. Kot so zapisali, bodo gostom povrnili škodo, ki je nastala na osebnih predmetih.

»Žal ne moremo spremeniti in vplivati na to, da se je incident zgodil, lahko pa izrazimo obžalovanje in skušamo popraviti vsaj tisto, kar se da popraviti,« so sporočili.

Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

Komentarji (1)

VATO MATEJOVEC (ni preverjeno)

Uh.., če je kateri gorela obleka na joških ji je garant skupaj potegnilo kožo. Tega se ne da rešiti, niti ne plačati. Alkohol pa zna fajn goreti, ja. Plamena skoraj ni, hica pa je...

Starejše novice