Slika je simbolična.
Kako daleč je preiskava nasilne smrti 64-letnega moškega v Zgornjem Dupleku? Obdukcija je potrdila nasilno smrt, morilec pa ostaja na prostosti.

V petek smo poročali, da policisti Policijske uprave Maribor preiskujejo smrt moškega z območja Zgornjega Dupleka. 

O smrti moškega so bili policisti obveščeni okrog 14.30, prve ugotovitve pa so kazale, da je moški umrl nasilne smrti.

Po neuradnih informacijah naj bi žrtev bil 64-letni domačin, ki je z družino že nekaj časa živel v hiši v Zgornjem Dupleku. Kot je poročal Večer, so ga dobro poznali le redki, ukvarjal pa naj bi se z izdelavo kovinskih konstrukcij.

Moškega naj bi našli mrtvega v njegovi delavnici. Neuradno naj bi bil s topim predmetom pretepen do smrti, storilec pa naj bi po dejanju truplo pokril z odejami in pobegnil, poroča Večer.

Ker skoraj teden dni po dogodku še vedno ni bilo jasno, ali je policija krvnika 64-letnika že prijela, smo se s podrobnejšimi vprašanji obrnili na Policijsko upravo Maribor. 

Storilca kaznivega dejanja še vedno niso izsledili, obdukcija potrdila nasilno smrt

Na Policijski upravi Maribor so za Mariborinfo povedali le, da glede preiskave nasilne smrti v Zgornjem Dupleku tem trenutku še potekajo intenzivne preiskovalne aktivnosti.

»Kriminalisti in policisti Policijske uprave Maribor še zbirajo obvestila, opravljajo razgovore ter izvajajo druge aktivnosti za izsleditev storilca oziroma storilcev tega kaznivega dejanja,« so sporočili.

Izvedena je bila tudi sodna obdukcija preminulega 64-letnega moškega, ki je potrdila nasilno smrt. 

Dodajajo, da predkazenski postopek usmerja Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Pohorčan (ni preverjeno)

Persen Kangla???

INVESTIGATOR (ni preverjeno)

Ja.., če ni jasno, ali so storilca že dobili ali ne pa jih je treba o tem povprašati. Tako imajo samo dve možnosti odgovora: DA ali NE. Ne razumem, zakaj si palicaji pridržujejo ekskluzivno pravico o obveščenosti. Jaz jim, če bi že kaj vedel, iz maščevanja ne bi nič povedal. Kaj se te to pravi?! Kdo jih pa plačuje??!

Starejše novice