Vir: Facebook (A. K.)
Policisti obravnavajo kaznivo dejanje tatvine denarja iz stanovanjske hiše, osumljenca sta državljana Hrvaške.

Na družbenem omrežju Facebook smo zasledili več objav, povezanih z domnevnim kaznivim dejanjem ropa v Bučečovcih.

Po poročanju uporabnikov družbenega omrežja sta včeraj, 9. novembra 2023, med 11. in 12. uro, dva moška ropala v vasi Bučečovci, v občini Križevci, dan pred tem pa sta bila opažena tudi na delu v Borecih.

Na Policijski upravi Murska Sobota smo preverili, ali so seznanjeni z omenjenim kaznivim dejanjem in ali so znane kakšne podrobnosti.

Mlajša moška suhe postave iz hiše odtujila denar, policisti osumljenca še iščejo

Kot so pojasnili za Sobotainfo, so policisti Policijske postaje Ljutomer včeraj, 9. novembra 2023, v Bučečovcih obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše.

Zaenkrat neznana storilca sta okoli poldneva vstopila v odklenjeno stanovanjsko hišo, iz katere sta odnesla denar.

»Osumljena sta dva mlajša moška, suhe postave, visoka okrog 165 centimetrov, koščenega obraza, temnejše polti, oblečena v spodnji del trenirke črne barve, gornji del pa delavska oblačila temnejše barve. Govorila sta v hrvaškem jeziku.

V tej zvezi se išče tudi osebni avtomobil, zelene barve, registrskega območja Republike Hrvaške, Čakovec,« pojasnjujejo iz policijske uprave.

Iz Policijske uprave Murska Sobota ob tem dodajajo, da policisti pogosto obravnavajo drzne tatvine iz stanovanjskih, ki jih storilci izvršujejo zelo prefinjeno in pretkano, oškodovance pa tako zavedejo, da mine kar nekaj časa, preden ugotovijo, da so bili okradeni.

Komentarji (2)

PIJANEC (ni preverjeno)

Ta dva bosta po moje ostala neznana še za desetkrat oz. za vedno...

Lojz (ni preverjeno)

Ne,je prevec migljal z ritko.Tako da je bil kar robi golobov.

In reply to by Tanja flasskon (ni preverjeno)

Starejše novice