V občini Juršinci so sinoči našli mrtvega 39-letnika, ki je umrl nasilne smrti. Policija poziva morebitne očividce k posredovanju informacij.

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so včeraj, 17. februarja, v večernih urah, na območju občine Juršinci, našli mrtvega moškega.

Gre za 39-letnika, ki je umrl nasilne smrti.

Neuradno smo izvedeli, da je do nasilne smrti prišlo v naselju Mostje v občini Juršinci. Truplo je bilo najdeno poleg glavne ceste, v bližini reke Pesnice.

Po informacijah Večera naj bi ustreljenega moškega v jarku ob cesti našel mimoidoči domačin.

Na fotografijah s prizorišča kraja zločina smo zameglili vozilo, ki ni vpleteno v postopek, a ga po navodilih policije lastnik ne sme umakniti.

Na Facebook profilu 112 Ptuj so sicer pozno sinoči objavili, da so ob 21.42 v Mostju gasilci prostovoljnih gasilskih društev Gabrnik in Grabšinski breg nudili pomoč negibni osebi do prihoda reševalcev.

Danes zjutraj so na istem profilu objavili, da so sinoči, ob 23.26, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Gabrnik posredovali v naselju Mostje, kjer so nudili pomoč policiji z razsvetljavo kraja dogodka.

V teku kriminalistična preiskava

Na Policijski upravi Maribor dodajajo, da trenutno poteka intenzivna kriminalistična preiskava, policisti pa bodo več informacij posredovali v naslednjih dneh.

Obenem vse, ki bi v zvezi z dogodkom imeli kakršne koli koristne informacije, pozivajo, naj jim to sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice