Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske uprave Maribor.

Včeraj, 14. septembra 2020, dopoldan so imeli policisti Policijske postaje Gorišnica v postopku dva državljana Slovenije.

Slovenca sta z osebnim avtomobilom slovenskih registrskih oznak prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda. Eden od njiju za to ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so slednjemu izdali plačilni nalog.

Ponoči podlehniški policisti prijeli štiri nelegalne migrante

Danes, 15. septembra 2020, okoli 4.40 so policisti na območju Policijske postaje Podlehnik prijeli štiri državljane Afganistana.

Tujci so pred tem na zeleni meji iz Hrvaške nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Ker so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito, jih bodo policisti prepeljali v Azilni dom v Ljubljani.

Koliko prometnih nesreč se je zgodilo zadnji dan?

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 349 telefonskih klicev. Od tega je bilo 95 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potebno posredovanje policije.

V tem času so policisti Policijske uprave Maribor med drugim obravnavali 23 kaznivih dejanj, sedem prometnih nesreč I. kategorije, tri prometne nesreče II. kategorije, 14 prijav kršitev javnega reda in miru ter dva nedovoljena prehoda državne meje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice