Foto: A.K., 112 Ptuj
Prišlo je do hujše prometne nesreče, v kateri sta čelno trčila dva avtomobila, voznico pa je odbilo v varnostno ograjo. Oba udeležena sta bila prepeljana v bolnišnico.

V okolici Ptuja sta včeraj zvečer čelno trčila voznika osebnih avtomobilov, pri čemer je vozilo voznice odbilo v varnostno ograjo. Voznik in voznica sta bila z reševalnim vozilom odpeljana na zdravljenje. 

V nesreči sta, po doslej znanih informacijah, utrpela lažje telesne poškodbe.

Odtujen viličar 

Na območju Limbuša je bil odtujen viličar, znamke Indor, zeleno-črne barve. Z dejanjem so bili lastniki oškodovani za približno 5000 evrov. 

Vlomljeno v kombi 

Na Ruški cesti v Mariboru je bilo vlomljeno v kombi, iz katerega so odtujili kovčke z orodjem. Z dejanjem je bila lastnikom povzročena materialna škoda v višini okrog 3500 evrov. 

Odtujena kolesa 

Policisti Policijske postaje Maribor II obravnavajo tatvino koles iz stanovanjskega bloka na Valvasorjevi ulici v Mariboru, kjer je bilo v noči na 26. september vlomljeno skozi okno ter iz notranjosti odtujeni dve moški gorski kolesi znamke Nakamura (sive barve) in Megamo (sivo oranžne barve) ter žensko mestno kolo znamke Kellys Royal (črne barve, z dodano košarico na odlagalnem delu). 

Po nestrokovni oceni znaša skupna materialna škoda 1700 evorv.

Obravnavani tujci 

Policisti so včeraj na območju Policijske postaje Podlehnik obravnavali osem tujcev. Državljani Turčije so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. 

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 266 klicev, od tega 99 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali dva primera nedovoljenega prehoda državne meje. 

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 25 kaznivih dejanj,
  • tri prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se štiri osebe lažje telesno poškodovale,
  • 18 prometnih nesreč I. kategorije,
  • enemu kršitelju je bilo zaseženo vozilo, ki ga je vozil,
  • sedem povoženj divjadi,
  • pet prijav kršitev javnega reda in miru, eno na javnih krajih in štiri v zasebnih prostorih.

Starejše novice