Slika je simbolična.
Mariborski policisti so v Račah obravnavali dogodek, v kateri je ena oseba udarila drugo in jo hudo telesno poškodovala.

Policisti Policijske uprave Maribor so v zadnjem dnevu prejeli 376 klicev, med katerimi je bilo 121 interventnih dogodkov, ki so potrebovali posredovanje policistov.

Med drugim so policisti Policijske postaje Rače včeraj okrog 19.30 v Račah obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe.

V dogodku sta bili udeleženi dve osebi, pri čemer je ena oseba udarila drugo in jo pri tem telesno poškodovala. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo v Mariboru.

V nesreči se je hudo poškodovala peška

Policisti Policijske postaje Maribor II so prav tako včeraj okrog 7.15 obravnavali tatvino osebnega avtomobila v Mariboru. Odtujen je bil osebni avtomobil Opel Astra, sive barve registrske številke MB D8-34N. 

Policisti vse, ki bi omenjeno vozilo opazili, prosijo, da pokličejo na telefonsko številko policije za klice v sili 113.

Ne nazadnje so včeraj policisti Policijske postaje Maribor II okrog 6.35 obravnavali prometno nesrečo med voznico osebnega avtomobila in peško, ki je prečkala prehod za pešce v mestu Maribor. 

Pri tem se je peška hudo telesno poškodovala. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo v Mariboru.

Komentarji (1)

LUJZEK (ni preverjeno)

Ali se je morda "bombarder" zgolj branil...?

Starejše novice