Slika je simbolična.
Policijska postaja Ormož poroča o dogajanju v preteklih dneh.

Policisti Policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v preteklih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke.

Petek, 20. maj 2023

Oškodovanec je na policijsko postajo, ob 11.05, prijavil, da mu je neznani storilec iz parkiranega vozila pred eno od ormoških trgovin odtujil denar, ki ga je imel v vozilu. Evidentirali so kaznivo dejanje tatvine. 

Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Policisti so ob 23.33 začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Sobota, 21. maj 2023

Policisti so ob 21.25 začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Policisti so ob 22.10 začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 23.40 so policisti na Ptuju zasegli delno pokajen zvit cigaret z zelenimi delci rastline.

Zaradi suma prekrška je bil s potrdilom o zasegu predmet zasežen. Po prejeti analizi sledi hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Ob 2.20 so policisti znova začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na ormoškem okrajnem sodišču, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja.

Starejše novice