Slika je simbolična.
Na pustni konec tedna so imeli ormoški policisti polne roke dela.

V petek, 12. februarja, so ob 9.00 obravnavali sum tatvine lesa v Središču ob Dravi. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za daljši spor v zvezi zemljišča. 

Opoldne, ob 11.50, so sprejeli dve prijavi kaznivega dejanja zalezovanja. Po vseh zbranih podatkih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na ptujsko tožilstvo. 

Pustna sobota ni minila brez alkoholnega prekrška

V soboto, 13. februarja, so bili ormoški policisti, ob 7.21, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, do česar naj bi prišlo v naselju Runeč. Policisti so prijavitelju izdali plačilni nalog, saj na kraju niso zaznali kršitve.  

Nekoliko kasneje, ob 9.51, so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju mesta Ormož in tudi na tem mestu niso zaznali kršitev. Prijavitelju so izdali plačilni nalog. 

V popoldanskih urah, ob 14.10, so bili obveščeni o pojavu dveh oseb na ormoški obvoznici, kar je vzbudilo sum nedovoljenega prehoda državne meje. Na kraju so policisti ugotovili, da ne gre nedovoljen prestop.

Zvečer, ob 20.31, so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči z gmotno škodo. Na kraju so ugotovili kršitev zakona o nalezljivih boleznih, zato so izdali plačilni nalog. 

Nekoliko kasneje, ob 21.25, so pri vozniki osebnega avtomobila ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola. Začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje ter prepovedana nadaljnja vožnja. 

V nedeljo tudi voznik, pozitiven na prepovedane droge

V večernih urah, ob 19.15, so imeli ormoški policisti v Pavlovcih v postopku voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bil hitri test na prepovedane droge pozitiven.

Vozniku je patrulja prepovedala nadaljnjo vožnjo, odvzeli so mu vozniško dovoljenje, odrejen mu je bil strokovni pregled. Policisti bodo vozniško dovoljenje poslali z obdolžilnim predlogom na pristojno sodišče. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice