Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 10. julija, so bili ormoški policisti obveščeni o razsutem tovoru na vozišču regionalne ceste v naselju Pavlovci. Zadevo so obravnavali kot dogodek. Voznik tovornega vozila je sam poskrbel za čiščenje vozišča in povzročeno škodo.

V soboto, 11. julija, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na glavni cesti izven naselja Loperšice.

Ob 18.12 je patrulja opazila razsuto večjo količino pšenice v krožišču na Kolodvorski cesti v Ormožu. Za čiščenje vozišča je poskrbel delavec Komunalnega podjetja Ormož.

Ob 23.45 so bili policisti obveščeni o motenju nočnega počitka v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Kršitelju so na kraju izdali plačilni nalog.

Policisti pridržali tri tujce

V nedeljo, 12. julija, ob 3.58 so izven naselja Središče ob Dravi prijeli tri tujce, državljane Irana in Iraka. Tujci so pred tem preko začasnih tehničnih ovir nedovoljeno prestopili državno mejo izven mejnega prehoda. Tujce so policisti pridržali in jih bodo v naslednjih dneh izročili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 9.13 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti v naselju Sveti Tomaž.

Ob 9.20 so bili obveščeni o poškodovanju pnevmatike med jutranjo vožnjo po lokalni cesti v naselju Hranjigovci.

Ob 19.14 so v naselju Cvetkovci vozniku zaradi vožnje pod vplivom alkohola začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Ob 23.26 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru z glasno glasbo v naselju Koračice. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Nelegalne migrante policisti prijeli tudi danes zjutraj

Danes, 13. julija, ob 3.15 so izven naselja Središče ob Dravi na železniški progi prijeli družino štirih državljanov Afganistana. Tujci so pred tem nedovoljeno prestopili državno mejo izven mejnega prehoda. Tujce so pridržali in jih bodo izročili hrvaškim varnostnim organom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice