Slika je simbolična.
Ormoški policisti so imeli v preteklem koncu tedna polne roke dela.

Policisti Policijske postaje Ormož so v preteklem koncu tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov. V petek, 26. avgusta, so bili zjutraj, ob 8.04, obveščeni o tatvini na območju naselja Senik. Patrulja na kraju je ugotovila, da je neznani storilec odtujil vibro ploščo. Z zbiranjem obvestil še nadaljujejo. 

Nekoliko kasneje, ob 9.55, so bili obveščeni o prometni nesreči v krožišču Ormož. Na kraju so odstopili od ogleda. 

Med dnevom, ob 12.34, so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Kogu. Patrulja je na kraju z zbiranjem obvestil ugotovila, da je prišlo do kršitve, kršitelju so izdali plačilni nalog. 

Le nekaj minut prej, ob 12.08, so bili obveščeni o kaznivem dejanju nasilništva. Policisti so odvzeli prostost in odredili pridržanje zoper osebo iz Ormoža. Sodnik je odredil pripor. 

V soboto kršenje javnega reda in miru 

Ob 11.30 so policisti prejeli prijavo, ki je vsebovala elemente kaznivega dejanja. Evidentirali so ga, z zbiranjem obvestil pa nadaljujejo. 

V poznih večernih urah, ob 22.03, so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Mihovci pri Veliki Nedelji. Patrulja je na kraju z zbiranjem obvestil ugotovila, da je prišlo do kršitve, zato so kršitelju izdali plačilni nalog. 

Javni red in mir kršen tudi v nedeljo 

Ormoški policisti so bili v nedeljo, ob 2.42, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Velika Nedelja. Na kraju so kršenje potrdili, z zbiranjem obvestil pa še nadaljujejo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice