Slika je simbolična.
Prišlo je do hude prometne nesreče s štirikolesnikom, ki se je zaradi prehitre vožnje voznika in vožnje pod vplivom alkohola prevrnil. Zraven voznika sta bila na vozilu še dva sopotnika, pri čemer se je eden od njiju huje poškodoval.

V soboto, okoli šestih zjutraj, so policisti Policijske uprave Celje obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami, in sicer v Lašah, na območju Podčetrtka.

Povzročil jo je voznik neregistriranega štirikolesnika, homologiranega kot traktor, ki je vozil po travniku iz smeri Kačjega Dola proti Podplatu in je v Lašah, s travnika zapeljal na lokalno cesto.

Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in vožnje pod vplivom alkohola je zapeljal na brežino ob cesti, kjer se je vozilo prevrnilo.

V prometni nesreči sta se poškodovala sopotnika. Eden je bil lažje poškodovan, eden pa huje.

Povzročitelja bodo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. Zaradi vožnje z neregistriranim vozilom, vožnje pod vplivom alkohola in vožnje več oseb, kot se jih na vozilu sme voziti, sledi zoper njega še hitri postopek.

Komentarji (1)

Vanja (ni preverjeno)

Počneš neumne stvari, pa se ti nekaj neumnega zgodi. Kdo bi si mislil. Naj gredo vsi po gobe, da se povprečni IQ na tem našem planetu nekoliko dvigne

Starejše novice