Slika je simbolična.
Na štajerski avtocesti je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je voznik močno trčil v vozilo pred sabo. Zaradi hudega trka se je voznica v vozilu močno poškodovala.

Na področju prometne varnosti so mariborski policisti v zadnjem dnevu obravnavali 30 prometnih nesreč, v katerih je bilo osem oseb telesno poškodovanih, zaradi storitve hujših prometnih prekrškov pa so zasegli dve vozili.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so včeraj okrog 20.28 na avtocesti izven naselja Zgornja Polskava obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana, štiri pa lahko telesno poškodovane.

Voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Maribora proti Slovenski Bistrici, pri čemer je med vožnjo dohitel pred sabo vozečo voznico osebnega avtomobila in s sprednjim delom svojega vozila trčil v zadnji del njenega vozila

Udeleženim v prometni nesreči je bila nudena prva pomoč in so bili z reševalnim vozilom odpeljani v Univerzitetni klinični center Maribor. Avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta do pet minut čez polnoč. 

Zoper voznika bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo. 

Dve veliki tatvini v Mariboru in Slovenski Bistrici

Policisti Policijske postaje Maribor II so včeraj obravnavali vlom v stanovanje, ki se je zgodil v času, ko je bil oškodovanec odsoten. 

Neznani storilec je iz stanovanja odtujil več predmetov in s tem po nestrokovni oceni povzročil za sedem tisočakov materialne škode

Poleg tega so policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica prav tako včeraj obravnavali vlom v priklopno vozilo, ki ga je preko noči na območju Slovenske Bistrice parkiral državljan Romunije.

Iz priklopnega vozila so mu odtujili večjo količino pnevmatik

Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša kar 80 tisoč evrov

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice