Včeraj se je na železniškem mostu ob Mlinski ulici v Mariboru zgodila huda nesreča, v kateri je vlak trčil v mladoletno osebo. Sedaj so policisti sporočili nekaj več podrobnosti nesreče.

Kot smo že poročali, je na železniškem mostu čez Dravo v Mariboru, ob Mlinski ulici, včeraj, okoli 17.17, vlak trčil v osebo, je prva poročala Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Gasilci Gasilske brigade Maribor so poškodovano osebo prenesli do reševalnega vozila, reševalci Nujne medicinske pomoči Maribor pa so jo prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

»Vlak je povozil eno osebo, naložili smo jo v reševalno vozilo. Ob reševanju je bila oseba še živa,« so za Mariborinfo pojasnili iz Gasilske brigade Maribor.

Sedaj pa so s Policijske uprave Maribor posredovali nekaj več informacij o včerajšnji hudi nesreči.

Mladoletna oseba ostaja v kritičnem stanju

Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin včerajšnjega trčenja vlaka z mladoletno osebo v Mariboru, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor.

»Včeraj je bil opravljen ogled kraja nesreče, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka. Mladoletna oseba ostaja v kritičnem stanju,« so še sporočili mariborski policisti.

Več informacij pa niso podali.

Starejše novice