Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Policisti Policijske postaje Ormož so bili včeraj popoldne obveščeni o večjem številu oseb, ki naj bi ilegalno vstopile v Republiko Slovenijo. Osebe so izsledili in ugotovili, da gre za sezonske delavce, državljane Hrvaške. Za delo so imeli ustrezna dovoljenja.

Ormoški policisti prosijo: »Če bi opazili sumlljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v Republiko Slovenijo, vas naprošamo, da o tem obveščate policijo na telefonskih številkah 02 741 0850 ali 113.«

Včeraj okoli 8. ure so bili ormoški policisti obveščeni o poškodovanju tuje stvari. Evidentirali so kaznivo dejanje, po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 21.40 so v Zavod za prestajanje kazni zapora odpeljali tujca, ki je bil obravnavan kot voznik, ki je prevažal osebo, ki je nezakonito vstopila na območje Slovenije.

Danes, ob 5.17, pa so opravili še ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice