Slika je simbolična.
Ormoški policisti so med preteklim koncem tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V petek, 2. septembra, so bili ormoški policisti ob 7.53 obveščeni o poškodbi igrala. 

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z vozilom zaradi nepravilnega premika poškodoval steber gugalnice. Za neznanim povzročiteljem še zbirajo obvestila.

Istega dne so bili ob 22.14 obveščeni o motenju počitka na območju mesta Ormož. Z zbiranjem obvestil je bil ugotovljen kršitelj, ki mu je bil izdan plačilni nalog. 

V soboto ustavili več voznikov pod vplivom alkohola

V soboto, 3. septembra, ob 9.47 so bili ormoški policisti obveščeni o prometi nesreči I. kategorije, na območju mesta Ormož. 

Na kraju so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje, zato je bil na kraju kršitelju izdan plačilni nalog .

Ob 13.36 so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je bil preizkušen z elektronskim alkotestom. Rezultat je pokazal 0,50 miligramov alkohola v litru izdihane krvi.

Voznik na kraju izključen iz prometa, proti potrdilu začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Ob 17.35 so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0,62 miligramov alkohola v litru izdihane krvi. 

Vozniku je bilo proti potrdilu začasno odvzeto vozniško dovoljenje, policisti bodo na okrajno sodišče podali predlog za uvedbo postopka o prekršku zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zaradi izmerjene količine alkohola v organizmu, je bilo zoper voznika odrejeno pridržanje.

Ob 20.02 je imela patrulja v postopku voznika osebnega vozila, ki mu je bil pri tem odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0,81 miligramov alkohola v litru izdihane krvi.

Vozniku je bilo proti potrdilu začasno odvzeto vozniško dovoljenje, policisti bodo na okrajno sodišče podali predlog za uvedbo postopka o prekršku zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zaradi izmerjene količine alkohola v organizmu je bilo zoper voznika odrejeno pridržanje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice