Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od ponedeljka zjutraj do torka obravnavali nekaj pomembnih dogodkov.

Včeraj ob 7. uri so ormoški policist izven naselja Loperšice obravnavali prometno nesrečo prve kategorije z neznatno škodo, kjer sta voznika tovornih vozil oplazila z ogledali. Po preverjanju pogojev za udeležbo voznikov in vozil so policisti od ogleda odstopili. 

Ob 11. uri so policisti na obvestilo zdravnika v Psihiatrični bolnišnici Ormož opravili intervencijo, kjer je razgrajal in kršil javni red in mir njihov pacient. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog. 

Včeraj ob 12.45 so v naselju Trgovišče obravnavali prometno nesrečo prve kategorije z majhno materialno škodo, kjer je voznik osebnega vozila zaradi premajhne varnostne razdalje trčil v pred seboj ustavljajoči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi prekratke varnostne razdalje.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

JA_VA (nepreverjen)

Dol pades!!! Pacientu v psih. bolnisnici Ormoz so policisti izdali placilni nalog !!!
Tukaj se vec ne ve, kdo je bolj nor: policisti, ki psih. bolniku v ustanovi izdajo placilni nalog ali doktor, ki psih. bolniku ne da ustrezne terapije 😂😂😂

Starejše novice