Slika je simbolična.
Ormoški policisti so imeli polne roke dela.

Policisti Policijske postaje Ormož so v petek, ob 18.50, zasegli posušene rastlinske delce, za katere obstaja sum, da gre za prepovedane droge. Po testu sledi ustrezen ukrep. 

Soboto zaznamovali pijani vozniki

V soboto, ob 15.25, je bil v naselju Grabe ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je imel 0,60 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, to pa bo z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče. 

Nekoliko kasneje, ob 17.30, so na policijski postaji sprejeli prijavo kaznivega dejanja grožnje. Po zbranih obvestilih sledi ovadba na tožilstvo. 

V večernih urah, ob 19.20, so na lokalni cesti v naselju Bresnica kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ugotovili pa so, da je vozil pod vplivom alkohola. 

Alkotest je pokazal 0,61 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper kršitelja pa bodo podali obdolžilni predlog na sodišče v Ormož. 

V nedeljo pa požar

V zgodnjih urah nedelje, ob 5.38, so bili napoteni na požar v Hum pri Ormožu. Zagorelo je v gospodarskem poslopju ene od stanovanjskih hiš.

Po zbranih obvestilih bo zadeva ustrezno zaključena. 

Nekoliko kasneje, ob 9.15, so zaradi psa, ki je prosto hodil po javnem kraju, kršiteljici izdali plačilni nalog. 

Le nekaj minut kasneje, ob 9.22, so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, do katere je prišlo preko noči. Neznani voznik neznanega vozila je trčil v objekt in odpeljal

Starejše novice