Slika je simbolična (foto: Bobo).
Policisti so odvzeli prostost 41-letniku iz okolice Ptuja, ki je v zadnjih mesecih na Ptuju in v okolici izvršil več tatvin. Med drugim je oropal trgovino, odtujil pa je tudi zdravila.

Policisti Policijske postaje Ptuj so prejšnji četrtek, 30. novembra, odvzeli prostost 41-letniku iz okolice Ptuja, zaradi suma storitve kaznivih dejanj velikih tatvin in tatvin.

Z zbiranjem obvestil in ostalimi procesnimi opravili so policisti ugotovili, da je moški, skupaj z doslej še neznanim sostorilcem, junija storil kaznivo dejanje poskusa velike tatvine na škodo trgovine v Kidričevem.

Prav tako je omenjeni osumljen kaznivega dejanja poskusa velike tatvine v septembru na Ptuju, ko je skušal odtujiti zbrana finančna sredstva, vendar je bil pri dejanju zaloten in je pobegnil.

Prav tako so policisti v nadaljevanju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je moški konec novembra vlomil v poslovne prostore, kjer je odtujil zdravila. Ne nazadnje je osumljen tudi storitve več kaznivih dejanj tatvin na območju Policijske postaje Ptuj.

41-letnika so tako v petek, 1. decembra, privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zoper njega odredil pripor.

Komentarji (2)

POJEDENI DAN (ni preverjeno)

Ta bo sedaj okrivljen še za povod v prvo in drugo svetovno vojno, morda tudi tretjo, čeprav se še sploh ni začela...

Frenkiboj (ni preverjeno)

100%slovenac?

Starejše novice