Slika je simbolična.
Policijska uprava Celje poroča o nevarnem vozniku, ki je s svojo vožnjo ogrožal prometne udeležence. Ob poskusu ustavitve je skoraj povozil policista.

Velenjski policisti so včeraj v dopoldanskih  urah večkrat pravilno ustavljali 29-letnega voznika, ki je objestno vozil in s svojo vožnjo ogrožal sebe in druge udeležence cestnega prometa.

Trčil v policijski avto in skoraj povozil dva policista

Med drugim je v krožišče zapeljal v nasprotni smeri, v naselju vozil s krepko prekoračeno hitrostjo, večkrat vozil po levem delu vozišča in nevarno prehiteval.

Znakov policistov, ki so ga pravilno ustavljali ni upošteval. V Podgorju pri Slovenj  Gradcu je trčil v policijsko vozilo in zapeljal  proti policistoma. Ta sta na srečo uspela pravočasno odskočiti, sicer bi ju povozil.

Ustavili ga s stingerjem

Policisti so za ustavitev morali uporabiti stinger. Voznik je vozil brez vozniškega dovoljenja, prav tako je bil pozitiven na hitrem testu za droge. Policija ga je zaradi vseh prekrškov pridržala. 

Zaradi sumov storitve kaznivih dejanj nevarne vožnje in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi bo v nadaljevanju sledila kazenska ovadba. 

Starejše novice