Slika je simbolična.
Policisti Policijske uprave Novo mesto poročajo o tragičnem dogodku. Mrtva tudi dva psa in dve mački.

Kot je danes poročal 24ur.com, so policisti potrdili, da je ženska v okolici Metlike včeraj umrla nasilne smrti. Potem pa si je sodil še osumljenec.

Za dejanje je osumljen 38-letnik.

Zdaj je policija sporočila več podrobnosti.

Kaj je doslej znanega?

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so se metliški policisti v četrtek, 12. januarja 2023, odzvali na obvestilo zaskrbljenih občanov, da se jim 61-letna znanka iz Radovice ne javlja na telefon.

Ob prihodu na kraj, nekaj pred tretjo popoldan, so policisti v garaži našli obešenega moškega, v prostorih hiše zraven pa mrtvo žensko.

Na kraj so nemudoma poklicali reševalce in dežurno zdravnico, ki je lahko le potrdila, da sta oba mrtva. 

Primer so prevzeli kriminalisti novomeške policijske uprave, ki so ugotovili, da gre za 61-letnico in 38-letnika, ki sta v sorodstvenem razmerju in sta živela na istem naslovu. 

O dogodku so obvestili dežurno preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca.

To je ugotovila policija

Po prvih ugotovitvah ogleda je 61-letnica umrla nasilne smrti, 38-let star moški pa se je obesil, znakov nasilja pri njem niso odkrili. 

Med pregledom prostorov so našli še dva mrtva psa in dve mrtvi mački.

Ogled kraja so kriminalisti zvečer prekinili in ga nadaljevali v petek zjutraj. Med nadaljevanjem ogleda so zasegli oster predmet, s katerim naj bi 38-letnik zadal smrtne poškodbe pokojni 61-letnici. Našli so tudi poslovilni pismo.

Da se ugotovijo vse okoliščine dogodka in čas nasilne smrti je preiskovalna sodnica za pokojnico odredila sodno obdukcijo.

Komentarji (1)

Surfeiter (ni preverjeno)

kriv je Janez Janša

Starejše novice