Policisti Policijske uprave Maribor so včeraj na interventno telefonsko številko 113 sprejeli skupno 207 telefonskih klicev, od tega 91 takšnih, ki so zahtevali posredovanje najmanj ene policijske patrulje na kraju dogodka.

Na področju prometa je bilo obravnavanih skupno 20 prometnih nesreč, od tega štiri nesreče s telesnimi poškodbami, v katerih je ena udeleženka dobila težjo telesno poškodbo, štirje udeleženci pa so se lažje telesno poškodovali.

Prometna nesreča s težjo telesno poškodbo se je zgodila včeraj okoli 11.40 ure v Pernici. V njej sta bila udeležena voznica kolesa z motorjem in osebno vozilo. Policisti so ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti mopedistke, katera je trčila v osebni avto.

Pri tem se je mopedistka težje telesno poškodovala, vendar ni v življenjski nevarnosti.

Poleg tega je bilo obravnavanih 14 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine in vlomi. Na področju javnega reda in miru, so obravnavali 14 kršitev na javnem kraju in šest kršitev v zasebnih prostorih. Pridržanih kršiteljev tokrat ni bilo.

Policisti prijeli skupino ilegalnih prebežnikov

Danes nekaj po polnoči, so policisti na območju Policijske postaje Gorišnica, skupaj z vodičem prijeli skupino sedmih ilegalnih prebežnikov, kateri so ilegalno vstopili na ozemlje naše države.

V zvezi ilegalnega prehoda se trenutno opravljajo preiskovalna dejanja, nato pa bo skupina vrnjena v Republiko Hrvaško.

Prav tako so policisti Policijske postaje Ormož, nekaj pred drugo uro zjutraj izsledili tri ilegalne prebežnike, kateri so nezakonito vstopili na območje Republike Slovenije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice