Slika je simbolična.
Na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju je prišlo do družinske tragedije. 61-letnik je namreč ustrelil svojo 64-letno partnerko in nato sodil še sebi.

Danes, ob 15. uri, so bili celjski policisti na interventno številko 113 obveščeni o streljanju na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju, v katerem sta dve osebi umrli.  

Operativno komunikacijski center je na kraj poslal več patrulj. Policisti so v stanovanjski hiši našli mrtvega moškega in žensko.  

Po prvih ugotovitvah gre za družinsko tragedijo med partnerjema, kjer je 61-letni moški ustrelil 64-letno partnerko in po dejanju storil samomor

Ogled kraja je v sodelovanju s policisti opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje. Udeležili sta se ga tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. 

Policisti in kriminalisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja umora in storitve samomora.

Več podatkov o tragičnem dogodku bodo policisti sporočili jutri.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Geza Bacsi - b… (ni preverjeno)

Štajerska dežela umorov!!!!

Geza Bacsi - b… (ni preverjeno)

Štajerska dežela umorov, streljanja, klanja, nasilja, pijančevanja!!!! Cela Štajerska prednjači, ni ga meseca, da se ne bi zgodilo. V Prekmurju pa ne pomnim že vrsto let nazaj!!!

Geza Bacsi - b… (ni preverjeno)

SRAMOTA - banda Indijanska.

Starejše novice