Slika je simbolična (foto: Bobo).
Traktorist je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, trčil v brežino in se prevrnil. Traktor je pod sabo pokopal 47-letnega moškega, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Včeraj so bili ob 18.52 policisti Policijske uprave Novo mesto obveščeni o hudi prometni nesreči v kraju Okrog na območju Šentruperta

Po prvih ugotovitvah policistov, ki so opravili ogled, je voznik kmetijskega traktorja, ki je prevažal še eno osebo, peljal po klancu navzdol. Traktorist je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, trčil v brežino in se prevrnil. 

47-letni moški, ki je obležal pod traktorjem, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, hudo poškodovan 45-letni moški pa je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana. 

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec. Okoliščine policisti še preiskujejo, prav tako ugotavljajo, kdo je vozil v času nesreče. Po zaključeni preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Starejše novice