Slika je simbolična.
Policisti so sporočili tragično novico. Današnje neurje je namreč terjalo smrtno žrtev, po tem, ko se je v času neurja prelomilo drevo in padlo na dve osebi.

Današnje neurje je na območju Bleda terjalo smrtno žrtev. Na Policijski upravi Kranj so za STA povedali, da se je v času neurja prelomilo drevo in padlo na dve osebi.

Ena oseba je pri tem umrla, druga pa je bila poškodovana, pri čemer teža poškodb še ni znana.

Ogled kraja dogodka poteka, zato policija več informacij še ne more podati in jih bo posredovala kasneje. Po neuradnih informacijah spletnega portala 24ur.com pa naj bi umrla mlajša ženska, medtem ko naj bi bil moški huje poškodovan.

Komentarji (1)

Meri (ni preverjeno)

Stara drevesa se morajo odstraniti!! Pred kakim tednom je bil pri Dnevniku prispevek, zakaj so v Ljubljani odstranili nekaj odsluženih dreves ... "pametni" novinarji ... Tukaj na Ptuju ob bloku rasteta v nebo dva STARA zelo visoka gozdna javorja; Javne službe Ptuj v zvezi s tem ne naredijo nič; tema visokima drevesoma bi morali skrajšati krošnje oziroma jih obrezati!! Danes zopet, ko je pihal orkanski veter, v strahu in trepetu upaš, da ne bi katero od teh dreves padlo na balkone stanovanj ... polomljenega vejevja je na tleh vse naokrog ...

Starejše novice