Slika je simbolična.
Na Facebooku se poslavljajo od umorjene S. A. in si želijo, da bi bilo pravici zadoščeno.

Sorodniki in prijatelji umorjene S. A. žalujejo in se na Facebooku poslavljajo od nje ter si želijo, da bi bilo pravici zadoščeno.

Pogrešano so v petek našli mrtvo v Kidričevem

Spomnimo. Policijska uprava Maribor je včeraj sporočila, da so bili v petek, okrog 18.20, obveščeni o tem, da je sprehajalka v bližini Kidričevega naletela na mrtvo osebo.

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti.

V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da gre za 33-letno žensko iz okolice Ptuja, ki je umrla nasilne smrti. O tem sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, ki sta prišla na kraj.

V okviru preiskave kaznivega dejanja umora je bila še isti večer odvzeta prostost 37-letnemu moškemu iz okolice Ptuja, naslednji dan pa še 33-letni ženski iz okolice Lenarta.

Izkazalo se je, da gre za žensko, ki je bila pogrešana od 23. marca 2024.

Bila je mama štirih otrok

Botra pokojne je na svoji Facebook strani zapisala, da je začutila, da mora o dogodku nekaj zapisati, saj so v preteklih tednih, odkar je bila S. A. pogrešana, bilo slišati veliko obsojanja na njen račun. 

V svojem ganljivem zapisu zapiše, da je bila njena krščenka oseba s čistim srcem, prijazna, nasmejana in vedno pripravljena pomagati.

Prav tako botra pokojne ne more razumeti, kako je lahko nekdo storil kaj tako okrutnega mami štirih otrok, katere sin prav danes praznuje rojstni dan.

Starejše novice