Slika je simbolična.
Ormoški policisti so v zadnjem dnevu v Krčevini obravnavali dve prometni nesreči s pobegom. Dva različna voznika sta trčila v cestno signalizacijo in nato pobegnila.

Policisti Policijske postaje Ormož so v zadnjem dnevu obravnavali nekaj izstopajočih dogodkov. 

Tako so včeraj ob 10.50 v naselju Podgorci kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal, da je imel voznik 0,31 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Kršitelju je bila na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 11. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom, kjer je neznani voznik v naselju Krčevina trčil v cestno signalizacijo, ki je bila nameščena ob popolni zapori ceste.

Ob 11.22 so bili ponovno obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom pri popolni zapori ceste v Krčevini, kjer je neznani voznik tovornega vozila trčil v cestno signalizacijo.

Ob 17.47 pa je bil na Dobravski cesti zaustavljen voznik mopeda, ki je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odrejeno pridržanje, prav tako pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Starejše novice