Foto: Eugenija Carl (Facebook)
Po spletu je zaokrožil posnetek, ki kaže enega od slovenskih lovcev, ki je, namesto da bi pomagal, srnico kar ustrelil. In to na območju, kjer se gibljejo ljudje.

Slovenska novinarka Eugenija Carl je na Facebooku delila objavo, v kateri je zapisala, da se je v izolski ladjedelnici zgodilo nekaj nezaslišanega.

Kot je zapisala, so delavci v ladjedelnici opazili srnico, ki je očitno zašla do morja in prestrašena ter zmedena begala sem in tja, ter se poskušala rešiti.

Ker ji sami niso mogli pomagati, so na pomoč poklicali Lovsko družino Izola. 

»Namesto tega je prišel lovec - čuvaj in po šerifovsko rešil zadevo. Srno je preprosto ustrelil.  

Sem povedala, da je streljal v prostoru, kjer so bili ljudje, v bližini cesta in da je to, kot je meni znano, v mestu/ naseljih prepovedano,« je zapisala Carl.

Iz posnetka je tudi razvidno, da ljudje lovca, ki ima okrvavljene roke in nasmešek na obrazu, opozarjajo, da je streljal na območju, kjer so ljudje in cesta v bližini.

Na delu policija

Sodeč po objavah slovenske novinarke, se zadeva danes nadaljuje. Lovec naj bi dejal, da mu je odstrel srne odobril lovski inšpektor.

Je pa danes na delu očitno tudi policija, ki naj bi zavarovala kraj streljanja in išče tulec.

Komentarji (4)

Boris 1 (ni preverjeno)

Idioti, kaj pa naj, organizirajo civilno zaščito, gasilce, gorske reševalce, helikoptersko enoto in seveda pametne novinarje, da bi jo spravili do nekaj km oddaljenega gozda????

Sergej 22 (ni preverjeno)

Ko žival prežvekovalec uživa svezo travo NESMEŠ USPAVAT
KER SE PRESNOVA USTAVI IN JO PLINI V VAMPU ZADUŠIJO
BEBCEM PAČ TO NI JASNO

Sergej 22 (ni preverjeno)

Je pa ta ista EVGENIJA CARTL pozivala da naj se prepove ribolov ujemi in izpusti in da naj ribic vsako ujeto ribo takoj ubije

GOLIATH (ni preverjeno)

Gospa Evgenija Carl je zate carica besede in morale.

In reply to by Sergej 22 (ni preverjeno)

Starejše novice