Foto: Jure Banfi
Po poročanju ruskih medijev je po včerajšnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Rusijo prišlo do pretepanja navijačev.

Enemu od ruskih pretepenih navijačev naj bi diagnosticirali zlomljen komolec. V bolnišnici v Mariboru so mu na glavi odkrili tudi hematome.

O pretepu pričajo ruski navijači.

»Bilo nas je pet. Po tekmi smo zapustili stadion in se sprehodili do hotela. Hodili smo brez barv ruske reprezentance. Fantje so bili resno pretepeni - enega so odpeljali v bolnišnico, kjer so zabeležili zlome in več modric.

Zdravniki so ponudili operacijo danes ali jutri, vendar se je odločil, da jo bo zavrnil, ker je bil organiziran let v Rusijo. Zdaj leti domov. To seveda ni ostalo neopaženo s strani policije. Opravili so postopek,« je o dogajanju spregovoril udeleženec.

Spomnimo, da je slovenska nogometna reprezentanca v Mariboru na osmi tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 izgubila proti Rusiji z 1:2

Slovenijo, ki je izgubila možnosti za preboj v Katar, do konca kvalifikacij nato čakata še gostovanje na Slovaškem 11. novembra in domač obračun s Ciprom 14. novembra.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice