Priznana vinska klet Puklavec Family Wines, ki je bila letos že tretjič okronana z nazivom Vinar leta, je letos ekskluzivni partner pravkar začetega zagrebškega prazničnega dogajanja Fuliranje 2018.

Med 29. novembrom 2018 in 1. januarjem 2019 se hrvaška prestolnica že sedmo leto zapored ovija v praznično podobo dogodka, ki so ga lansko leto obiskovalci izbrali za najbolj priljubljen dogodek v Zagrebu. 

Fuliranje 2018 bo letos še dodatno popestrila slovenska vinaska klet Puklavec Family Wines, ki bo na letošnjem prazničnem dogajanju ekskluzivni ponudnik kuhanega vina ter izbranih vin in penin iz linije Jeruzalem Ormož. 

Na pestrem prazničnem dogajanju Fuliranje na Strossmayerovem trgu bodo tudi letos obiskovalce od blizu in daleč pričakale adventne hišice, celomesečno dogajanje pa bo nabito s kulturnimi, glasbenimi in kulinaričnimi zgodbami. Preko 40 najboljšim hrvaškim restavracijam se bo na Strossmayerovem trgu kot ekskluzivni ponudnik vin predstavil tudi slovenski Vinar leta 2018 - Puklavec Family Wines. 

Obiskovalci bodo lahko nazdravljali s kuhanim vinom ter izbranimi vini in peninami iz linije Jeruzalem Ormož. Tudi letos se bo skozi december na dveh odrih dogodka Fuliranje odvil bogat kulturni in glasbeni program, na katerem bo sodelovalo prek 60 umetnikov.

Celotno praznično dogajanje bo brez vstopnine, zato organizatorji tudi tokrat pričakujejo številne obiskovalce. Na zadnjo noč letošnjega leta se bo hrvaška prestolnica s številnimi obiskovalci spremenila v svetovno priljubljen plesoči klub Defected, ki bo poskrbel, da se bo plesalo dolgo v noč.

Puklavec Family Wines je večkratni dobitnik naziva Vinar leta, prejemnik prestižne mednarodne medalje Decanter Platinum za Šipon iz linije vin Seven Numbers ter hkrati prejemnik priznanja za enega najboljših vin na svetu po izboru specializirane revije The Drinks Business za Sivi pinot Seven Numbers. Na uglednih mednarodnih ocenjevanjih so prejeli priznanja tudi na Expovinis v Braziliji za najboljše belo uvoženo vino ter šampiona na ocenjevanju VinAgora na Madžarskem. Vrhunski rezultati so plod trdega dela, strasti in predanost najvišji kakovosti. 

Puklavec Family Wines je ena vodilnih slovenskih vinskih kleti. Vinska zgodba družine se je začela leta 1934, ko je Martin Puklavec zastavil vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina. Od leta 2009 za klet ponovno skrbi družina Puklavec, ki še vedno ohranja temeljne vrednote: strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti. 

Tradicijo prepletajo z najsodobnejšo tehnologijo, s katero postavljajo nove trende na področju vinarstva in vinogradništva. Vina iz kleti Puklavec Family Wines so elegantna in ustvarjena z brezkompromisno predanostjo do detajlov. So harmonična in ekspresivna kot sama pokrajina, ki daje dom njihovim vinogradom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice