Vir: Botra Prenova
V Gorišnici bodo kmalu začeli z gradnjo novega stanovanjskega naselja. To bo stalo na mestu nekdaj znanega hotela Botra.

Ob cesti Ptuj - Ormož, natančneje v Gorišnici se bo kmalu pričela gradnja novega stanovanjskega naselja. To bo zajemalo prenovo nekdanjega znanega hotela Botra, k čemer bodo objekte še prizidali. 

Stanovanj bo devetnajst, velika bodo med 28 in 120 kvadratnimi metri. Investitorji pravijo, da bodo naprodaj stanovanja od tipa garsonjera pa do nadstandardnega stanovanja.

Več pritličnih stanovanj bo imeli lasten vhod iz zunanje strani, manjše dvorišče in parkirišče. Do stanovanj v nadstropju bo vodilo stopnišče ali dvigalo. 

Stanovanja v prvem nadstropju bodo opremljena z balkoni, v mansardi pa so predvidena kar tri stanovanja tipa penthouse s pametnimi inštalacijami in terasami. 

Nekdanji hotel bo dozidan

Investitorji Botra Prenova so za Ptujinfo pojasnili, da gre za prenovo obstoječega objekta, torej nekdanjega hotela, obenem pa bodo dozidali dvojčke. 

Pojasnili so, da bodo stanovanja vseljiva predvidoma septembra naslednje leto. 

Stanovanja bodo na voljo za odkup, na voljo pa bodo v četrti podaljšani gradbeni fazi z možnostjo odkupa na ključ, torej po predhodnem dogovoru. 

V naselju bo krožišče, otroško igrišče

Investitorji dodajajo, da bo po naselju potekal krožni promet, stanovanja pa bodo imela celo svoje otroško igrišče. 

Vsa stanovanja bodo talno ogrevana, z lastno toplotno črpalko.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice