Slika je simbolična.
Zdaj si lahko svež in zdrav smuti naročite naravnost na delovno mesto ali pa si v svojem podjetju omislite prodajni avtomat.

Svež smuti si lahko na spletni strani podjetja Fresh box naročite na dom ali v službo v Mariboru, Slovenski Bistrici in na Ptuju ter okolici. Ponujajo tudi prodajne avtomate za podjetja in javne ustanove.

V svoji ponudbi poleg smutijev, ki so njihov glavni adut, ponujajo še izdelke, ki ne vsebujejo glutena, kot so različni sendviči z nadevi brez glutena, slastne tortilje brez glutena in sladice, kot so chia pudingi brez glutena.

Ponujajo tudi najrazličnejše vrste solat z različnimi nadevi in prelivi in pripravljajo več vrst osvežilnih limonad, na primer z okusom jagode, maline in ingverja, iz 100 odstotkov naravnih sestavin.

Tudi hitro pripravljeni obroki so lahko zdravi

»Ideja podjetja Fresh box je ponuditi potrošnikom oziroma našim kupcem zdrave prehrambene proizvode. Zgodba Fresh box je nastala po spoznanju, da je v ponudbi vedno več proizvodov, ki niso zdravi za človeka in z željo to spremeniti,« je za Ptujinfo dejal Niko Kanižaj, ustanovitelj podjetja Fresh box.

Povedal je še, da si želijo uspeti s svojimi zdravimi izdelki med množico nezdravih in pokazati, da se je možno prehranjevati zdravo, pa tudi hitro ter da lahko ljudje na tak način bolje pazijo na svoje zdravje ter vplivajo na svoje dobro počutje.

Smutiji so popoln obrok za malico

Poslanstvo podjetja Fresh box je kupcem ponuditi zdrave in sveže izdelke, zato so začeli s smutiji, ki so, kot pravi Kanižaj, popoln obrok.

»Že, ko pomisliš na smuti imaš v mislih sadje, svežino in zdravje,« je dejal Kanižaj.

Smuti vsebuje večino vitaminov, ki jih potrebujemo vsakodnevno, zato ga obožuje vedno več ljudi, nam še pove in razkrije, da sta med najbolje prodajanimi okusi smutijev, okusa jagodna fantazija in malinina nebesa.

Imajo 16 različnih okusov smutijev in zato lahko čisto vsak najde okus, ki mu ustreza.

Dostavijo na dom ali v službo

Kupci si lahko iz vseh izdelkov na spletni strani sestavijo svoj obrok, ki ga lahko dostavimo v podjetja, javne ustanove ali na dom. 

Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

Starejše novice