slika je simbolična.
Murskosoboški šolarji, ki so se na pot odpravili že zjutraj, so šele nekaj pred 18. uro varno prispeli na smučišče Kope.

Vodstvo Osnovne šole III Murska Sobota je danes, tik pred 11. uro dopoldne, izdalo obvestilo, da bo prihod osnovnošolcev, ki so se odpravili na smučišče Kope nekoliko kasnejši, kot so predvidevali.

K zamudi naj bi botrovali predvsem zastoji na cestišču, ki so posledica na novo zapadlega snega. 

Bralec: »Kdaj bodo prispeli, še ni znano«

Eden izmed bralcev Sobotainfo pa je popoldne, okoli 16. ure, na uredništvo naslovil zaskrbljeno sporočilo, v katerem nam je zaupal, da naj bi bili osnovnošolci že osem ur na poti, destinacije pa kljub temu še vedno naj ne bi dosegli.

»Otroci Osnovne šole III so že osem ur napoti na Kope na smučanje. Kdaj bodo prispeli, še ni znano. Veste mogoče vi kaj o tem?« je zapisala bralec Sobotainfo.

Nevšečnosti na cesti, učenci varno prispeli

Pri ravnateljici Osnovne šole III Murska Sobota Sonji Čerpnjak smo kmalu zatem preverili nastalo situacijo.

»Učenci so malo prej varno varno prispeli. Na žalost so bile nevšečnost na poti, saj cesta ni bila splužena. Pot nam je prekrižal tudi avtobus, ki je bil postavljen počez čez cesto,« za Sobotainfo pojasnila Čerpnjak.

Zagotovila nam je še, da so bile razredničarke ves čas poti v kontaktu s starši osnovnošolcev, vodstvo šole pa tudi z hotelom in voznikom avtobusa.

Komentarji (1)

Volkovi v gozdu (ni preverjeno)

oe24/oesterreich/chronik/niederoesterreich/aufregung-um-video-ganzes-wolfsrudel-in-noe

Starejše novice