Vir: Društvo za zaščito živali Maribor.
11-letni pes Tarzan potrebuje pomoč, saj ima težave z zadnjimi tačkami ter jetri. Prav tako je slep in ima sladkorno bolezen. Ker so stroški zdravljenja za Tarzana velik finančni zalogaj za družino, se obračajo na javnost za pomoč.

Društvo za zaščito živali Maribor je javnost zaprosilo za pomoč, tokrat za 11-letnega psa Tarzana, ki se sooča s številnimi zdravstvenimi težavami.

Tarzana so opazili kar sami v društvu zaradi težav z zadnjimi tačkami in njegove slepote, kasneje pa so izvedeli, da je tudi sladkorni bolnik in ima težave z jetri. Lastniki si težko privoščijo zdravljenje in posebno prehrano, ki jo potrebuje pes.

»Ampak Tarzan je prijazen in vesel kosmatinec, ki ima še veliko volje do življenja,« so zapisali v mariborskem društvu in dodali, da ima družina Tarzana zelo rada in si želijo, da bi bil še nekaj časa z njimi.

Društvo za zaščito živali Maribor je tako že poravnalo stroške pregleda, vključno z inzulinom za 40 dni, vendar bo Tarzan kmalu potreboval nove doze in tudi ultrazvok kolkov, saj želijo preveriti njegovo zdravstveno stanje.

Ker so stroški zdravljenja za Tarzana velik finančni zalogaj tako za družino kot tudi za društvo, se obračajo na javnost za pomoč.

Vsi, ki bi želeli pomagati Tarzanu, lahko prispevke nakažejo na račun Društva za zaščito živali Maribor:

  • Društvo za zaščito živali Maribor
  • Avtomobilska ulica 25
  • 2000 Maribor
  • SI56 0417 3000 0739 916
  • Namen: TARZAN

Prav tako je možna pomoč z SMS donacijami s poslanim sporočilom HVALA5 na številko 1919.

Starejše novice