Bralci Ptujinfo izbirate najboljšo pico na Ptuju ali v okolici. Oddajte glas za lokal, v katerem pripravljajo vašo najljubšo pico! Veljavni so samo glasovi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Italijanska specialiteta, oboževana, vseprisotna in nikoli naveličana pica, je pri nas nekoliko drugačna tako po izgledu kot tudi po okusu, če jo primerjamo s tisto, ki jo spečejo mojstri Italijani. A vendar ima vsak od nas izbran lokal, kjer spečejo našo najljubšo pico.

Bralci Ptujinfo izbirate najboljšo pico v mestu! Oddajte glas za lokal, v katerem pripravljajo vašo najljubšo pico! Veljavni samo glasovi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Predlagajte lokal, ki se po vašem mnenju lahko pohvali z najboljšo pico na Ptuju ali v okolici.

Kako najdemo najboljšo pico po izboru bralcev Ptujinfo?

Zbiranje predlogov za najboljšo pico poteka do tega četrtka, 7. junija, do polnoči, nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogom izbrali 10 lokalov, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Ptujinfo! 

Med izbranimi predlogi boste od petka, 8. junija pa do srede, 13. junija (do polnoči), lahko glasovali za naj pico po vašem izboru! Naj pico na Ptuju ali v okolici po izboru bralcev Ptujinfo bomo razglasili v četrtek, 14. junija, zvečer.

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali v iskanju naj pice po izboru bralcev Ptujinfo, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljšo pico na Ptuju ali v okolici po izboru bralcev Ptujinfo prične!

Komentarji (1)

DOMA (ni preverjeno)

Starejše novice