Na mladinskem odru se bodo letos zvrstili nastopi mladih, ki bodo v mestno jedro vnesli novo energijo. Ptujska občina je objavila razpis, s katerim zainteresirane vabi k prijavi.

Mestna občina Ptuj obvešča vse zainteresirane prijavitelje, da je odprt javni poziv za sofinanciranje stroškov prireditev na Mladinskem odru Ptuj. 

Oder (s pripadajočo tehnično opremo) bo v Sončnem parku na razpolago za prireditve, namenjene mladim, od 20. maja do 15. oktobra. 

Namen poziva je spodbujanje kulturne ustvarjalnosti in zagotavljanje podpore organizatorjem pri izvedbi dogodkov na Mladinskem odru. Dogodki bodo namenjeni mladim v lokalnem okolju in bodo spodbujali aktivno participacijo mladih na področju prireditvene dejavnosti. 

Na poziv se lahko prijavijo: 

  • mladi posamezniki med 15. in 35. letom starosti ali
  • organizatorji, ki bodo organizirali dogodek, namenjen mladim. 

Javni poziv je odprt od 6. maja do porabe sredstev, vendar najdlje do 5. oktobra. 

Več informacij in navodila za prijavo je dostopnih na spletni strani občine
 

Projekt je bil izglasovan v okviru participativnega proračuna

Spomnimo … Ptujčani in Ptujčanke so preteklo leto sami odločali, kam bo Mestna občina Ptuj namenila del proračuna. Ptujčani in Ptujčanke so izbrali 15 projektov. 

Posebne glasovnice pa je dobila še skupina mladih. Ti so izbrali mladinski oder. Želijo si, da občina vsako leto odpre razpis, ki daje možnost organiziranja koncertov komurkoli.
 

Starejše novice