Vir: Facebook Od mene k tebi
Ptujska trgovina z rabljenimi in vintage oblačili Od mene k tebi se je v mesecu aprilu preselila na novo lokacijo v središče mesta. Zdaj jih najdete v Fürstovi hiši.

Trgovina z rabljenimi oblačili Od mene k tebi, ki je bila prej med bloki na Rimski ploščadi na Ptuju, se je preselila na novo lokacijo. Nova lokacija trgovinice je v središču mesta Ptuj v Fürstovi hiši.

Gre za družinsko podjetje

Sabina Škoda, ki vodi trgovino Od mene k tebi, nam pove, da gre za družinsko podjetje. Z možem vodita trgovino, v novih prostorih pa deluje tudi na novo ustanovljeni Zavod ZASIJ, ki ga imata z bratom Jernejem Brenholcem.

»Trgovinico sva preselila v mesto, ker je gospod Fürst z veseljem prisluhnil ideji o outletu in second hand trgovinici,« razloži Sabina.

Na novi lokaciji od aprila

Trgovina Od mene k tebi deluje na novi lokaciji od meseca aprila in zaenkrat je Sabina v Fürstovi hiši zelo zadovoljna.

»Lahko govorimo le o plusih, saj nas tukaj najdejo tako stari kot tudi novi obiskovalci, prostor je absolutno večji, ponujamo pa oblačila, obutev in različne dodatke. Prav velikost prostora ter pripravljenost na sodelovanje je bil osnovni razlog novega sodelovanja in preselitve.«

Na voljo je res veliko dobro ohranjenih rabljenih oblačil in drugih modnih dodatkov, poudari.

Čaka vas kotiček za kavo

Tako znotraj kot tudi zunaj v Fürstovi hiši so uredili »Kofi kotiček«, kot ga imenuje Sabina. V tem kotičku ponujajo kavo, čaj in kakšne druge napitke, le na osnovi prostovoljnih prispevkov.

Sabina to odločitev razloži tako: »Nismo želeli le klasične trgovine, temveč prostor za druženje. S tem namenom deluje tukaj tudi kot del dejavnosti Zavod ZASIJ, preko katerega se izvajajo svetovalni razgovori, prav tako s prispevki.«

Za lepši svet

V trgovinico in njihov kotiček za kavo ter druženje lahko pridete nakupovati, na pogovorne urice ali na svetovanje.

Sabina pa pove, da pripravljajo oziroma obstaja možnost tako za individualna srečanja, kot za srečanja v manjših skupinah (do štiri osebe), kjer bo govora predvsem o tem, kako dvigniti posameznikovo kakovost življenja. Vse s trajnostno noto, seveda.

Njihov moto je »Od mene k tebi - od tebe k meni - in svet bo lepši«.

Komentarji (1)

pr prlek (ni preverjeno)

Zanimivo, želim da bi steklo !

Starejše novice