FOTO: Albin Bezjak
Testirali so ozvočenje, zračenje in luči. Obiskovalci so bili navdušeni.

Mnogi se še spomnite nekdanjega lokala Piramida, kraja, na katerega mnoge Ptujčane in Ptujčanke vežejo lepi spomini. Prostor, kjer je bil nekdaj kultni lokal, je na občinski dražbi kupil Albin Bezjak, sicer znani ptujski fotograf.

Poročali smo o tem, da je v času, ko gostinci na veliko opuščajo dejavnost, Albin Bezjak odkril novo priložnost.

Veliko Ptujčanov in Ptujčank ga pozna tudi kot didžeja, saj ob večjih prireditvah na Ptuju parkira svoj pomični glasbeni avtomobilček in v središču dogajanja vrti glasbo. 

Originalni napis, ploščice, ostanejo tudi napisana imena

Bezjak je pred časom za Ptujinfo, povedal, da si želi ohraniti čim več. Delno zaradi trajnostnega načina življenja, pa tudi zaradi nostalgije, spominov, ki so ujeti med zidove kluba. 

Kot nam je povedal takrat, bo ime Piramida najbrž ostalo. K temu bo verjetno dodal še svojo znamko Nostalgia Club, vendar si želi ohraniti tisto bistvo Piramide - ostalo bo celo pohištvo, ploščice, morda pa boste na zidu ob ponovnem obisku našli še zapis svojega imena. 

Ste se na zidove Piramide kdaj podpisali? Morda na straniščna vrata ali lesene mize? Bezjak zagotavlja, da bo ohranil napise, kolikor se da, saj so nekateri od teh precej zabavni. 

Lokal sicer še ni odprt, kot je namreč zapisal Albin na Facebooku, so testirali ozvočenje, zračenje in luči. Obiskovalci so bili po njegovih besedah navdušeni. V komentarjih pa je zapisal, da ne ve, kdaj bo otvoritev, a, da je še nekaj časa najbrž ne bo.

Starejše novice