Vir: Foter, Twitter
V zadnjih dneh ste po terenih gotovo že opazili strankarske avtobuse, celo tovornjake, pa tudi kombije in osebne avtomobile. Polepljeni so s smejočimi obrazi, zgrešiti jih je praktično nemogoče. Mimoidoči pa so tokrat opazili 'kiks'.

Od parkiranja na parkirnih mestih za gibalno ovirane do strankarskega avtobusa, ki je v Zagorju poškodoval fontano. Bolj ali manj zabavnih prigod s strankarskimi vozili je bilo v času predvolilne kampanje že več.

Zdaj je po družbenem omrežju Twitter zaokrožila fotografija kombija gibanja Povežimo Slovenijo, ki je polepljen s smejočim obrazom Andreja Čuša, sicer državnega sekretarja na gospodarskem ministrstvu in kandidata za poslanca gibanja Povežimo Slovenijo v volilnem okraju Ptuj 1. 

»Je*eš družine z malčki«

Uporabnik družbenega omrežja Twitter, sicer oseba pod vzdevkom Foter, je objavil fotografijo reklamnega kombija in dodal hudomušni zapis. 

»Jebeš družine z malčki, pravijo v Povežimo Slovenijo,« je zapisal nad sliko. 

Iz komentarjev je razvidno, da so vozilo tako parkirali v parkirni hiši enega izmed nakupovalnih središč v Mariboru, uporabnik Foter pa je dopisal še, da ne gre za osamljeni primer. 

Na Facebooku pa se je pod komentarji objave odzval tudi Andrej Čuš in zapisal »V kombiju je bila velika družina. Imate pa čas :)«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice