Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali najcenejša stanovanja, ki so trenutno naprodaj na Ptuju. Predstavljamo pet ptujskih stanovanj, ki kupca iščejo po ceni manj kot 70 tisočakov.

Stanovanj na Ptuju, ki bi bila na voljo za nakup ali najem, kronično primanjkuje.

Poiskali smo pet trenutno najcenejših vseljivih stanovanj na Ptuju. Vsako od njih je naprodaj za manj kot 70 tisočakov.

Malo dvosobno stanovanje za 61.000 evrov

V novejšem delu Ptuja, med Lidlom in Sparom, se prodaja obnovljeno malo dvosobno stanovanje v drugem nadstropju stanovanjskega bloka. Stanovanje meri dobrih 43 kvadratnih metrov, obsega pa hodnik, kopalnico s stranišče, dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo in spalnico.

Stanovanje je varčno, saj je v sredini, orientirano pa je na vzhod. Parkiranje je vedno možno pred blokom.

Enoinpolsobno stanovanje v Rabelčji vasi za 61.000 evrov

V Rabelčji vasi je naprodaj enoinpolsobno stanovanje v drugem od štirih nadstropij stanovanjskega bloka. Meri okoli 45 kvadratnih metrov, obsega pa predprostor, spalnico, kopalnico s tuš kabino in straniščem, dnevno sobo ter jedilnico in kuhinjo v enem.

Steno stanovanja ob balkonu so prestavili k ograji balkona, tako je stanovanje dobilo prostorno jedilnico. Stanovanje se ponaša s funkcionalno razporeditvijo, klimo in pogledom na zelenico.

Samostojno stanovanje v dvostanovanjski hiši za 65.000 evrov

V bližini ptujske bolnišnice je v dvostanovanjski hiši naprodaj obnovljeno trisobno stanovanje, ki meri 159 kvadratnih metrov. Gre za samostojno stanovanje v stanovanjski hiši, v drugem nadstropju in z nedokončano mansardo.

Stanovanju pripadajo še 1.470 kvadratnih metrov velika zunanja površina z vrtom, zunanjim kaminom, pokrito teraso, bazenom in garažo.

Dupleks stanovanje za 67.000 evrov

Naprodaj je okoli 57 kvadratnih metrov veliko obnovljeno stanovanje v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka v mirni stanovanjski soseski na Ptuju.

Dupleks stanovanje zajema kuhinjo, kopalnico, hodnik in balkon. Iz dnevne sobe stopnice vodijo v mansardo, kjer sta stranišče z utilityjem in spalnica

Trisobno stanovanje na desnem bregu Drave za 69.900 evrov

Na desnem bregu reke Drave se v večstanovanjskem objektu prodaja obnovljeno trisobno stanovanje. Sodobno stanovanje meri okoli 74 kvadratnih metrov in je visoko pritlično.

Stanovanje se odlikuje z dobro funkcionalno razporejenostjo, vse sobe so svetle in prostorne. Parkirno mesto je pred zgradbo.

Preberite še

Starejše novice