Minuli teden se je na pomurski avtocesti pripetila tragedija. V zgodnjih jutranjih urah se je zgodila huda prometna nesreča avtobusa, ki je terjala kar tri življenja. Sedaj je znanih več podrobnosti pretresljivega dogodka.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so bili o hudi nesreči avtobusa na pomurski avtocesti obveščeni minuli petek, malo po 5. uri zjutraj.

V prometni nesreči na relaciji Gančani - Lipovci v smeri Murske Sobote je bil v nesreči udeležen avtobus s priklopnikom, romunskih registrskih oznak s tujimi državljani.

»Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo povzročil voznik avtobusa, ki je zapeljal desno izven vozišča, kjer se je avtobus s priklopnikom prevrnil na bok v jarek,« je pojasnila podrobnosti nesreče predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš

Najmlajša žrtev stara zgolj 32 let 

Avtobus, ki je je tragično zletel z avtoceste, je vozil 32-letni voznik, zoper katerega bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

V nesreči so podlegli poškodbam trije udeleženci, 32-letni potnik, 46-letna potnica in še 52-letna potnica.

Na vozilu in priklopniku je nastalo za 50 tisoč evrov materialne škode, na prometni opremi pa za deset tisoč evrov škode, so še zapisali policisti.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Julči (nepreverjen)

Pri nesrečah se preveč sekirami koliko je škode na plehu življenja so bolj pomembna samo toliko da se ve.

Starejše novice