Pred vami je nov komad, v katerem so trije slovenski raperji združili moči.

Raperski kolegi iz Murske Sobote, Ptuja in Maribora so združili moči v komadu z naslovom Hlad betona. Na svoj način so želeli predstaviti življenje v senčnih delih mesta. 

Za produkcijo je poskrbel Sven Vuga-Wooga, svoje razmišljanje ter glas pa so prispevali Simon Zimič - Zima iz Maribora ter gosta Mišel Ristov - Amo Socialec iz Putja in Vasja Vrebac - Vasko iz Murske Sobote.

»Komad predstavlja naše poglede in spomine na meščansko življenje v skupnosti blokovskih naselij, hkrati pa željo po boljših razmerah. Izpostavlja predvsem problematiko pomanjkanja perspektive med mladimi, revščine, nasilja in droge, ki je še vedno močno zažrta v ulice naših mest, dobiva pa vedno manj pozornosti in posledično postaja še preveč sprejeta, sploh med mladimi,« so nam sporočili avtorji komada.

V preteklosti so sicer že sodelovali pri nekaterih komadih, si delili oder na koncertih, se spoprijateljili in povezali predvsem zaradi skupnega interesa in ljubezni do glasbe.

Videospot so posneli v mestnem jedru Maribora ter na območju zapuščene tovarne nekdanje Mure. Spot je posnel in zmontiral Domen Mlakar.

Več pa v videoposnetku.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice