Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Hišnik

Na Prvi gimnaziji Maribor iščejo hišnika za hišnika dela v šoli.

Pri tem delovne izkušnje niso zahtevane, potrebno je le potrdilo o nekaznovanosti ter potrdilo, ki dokazuje, da kandidat ni v kazenskem postopku, saj gre za delo z mladostniki.

Učitelj psihologije

Prav tako na Prvi gimnaziji Maribor iščejo učitelja za poučevanje psihologije.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba s področja psihologije. Delovne izkušnje niso potrebne, je pa potreben strokovni izpit za delavce VIZ ter potrdilo o nekaznovanosti.

Kvalificirani delavec

Mariborsko podjetje Nigrad išče kvalificiranega delavca, katerega delovne naloge vključujejo pripravljanje ter izvajanje gradbenih del, urejanje delovnega okolja, izvajanje pomožnih del pri zimski službi in podobno.

Pri tem je dobro, če ima delavec vozniški izpit F kategorije, ni pa nujno.

Vzgojitelj predšolskih otrok

Vrtec Pobrežje Maribor išče vzgojitelja predšolskih otrok, ki bo opravljal dela določene s predpisi, letnim delovnim načrtom ter v skladu s sklepi vodstva. Poleg tega delovne naloge vključujejo tudi vzgojno izobraževalno delo z otroki.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Animator

Dom upokojencev Ptuj išče animatorja za izvajanje animacij, varstva, socialne oskrbe in prostočasnih aktivnosti uporabnikov.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pomočnik kuharja in natakar

Gostilna Grabar na Ptuju išče pomočnika kuharja in natakarja. Vsi, ki so zainteresirani za delo, morajo poklicati na 031 705 286.

Delovna mesta v Pomurju

Komunalni delavec

Občina Šalovci išče komunalnega delavca za izvajanje del s področja gospodarskih javnih služb, urejanje komunalne infrastrukture po občini, za urejanje ter čiščenje javnih površin, za pomoč pri popravilih ter izvajanju vzdrževalnih del, pomoč pri zimski službi in podobno.

Pri tem bi naj bila potrebna osnovnošolska izobrazba, vozniško dovoljenje kategorije B ter F in enoletne delovne izkušnje.

Bibliotekar

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota išče bibliotekarja za opravljanje strokovnih del na področju dela z uporabniki, obdelavo knjižnega gradiva ter podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Strokovni sodelavec

Razvojni center Murska Sobota išče strokovnega sodelavca za vodenje in informiranje v razstavnih prostorih paviljona Expano.

Pri tem je potrebna višješolska oziroma višja strokovna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Uradni veterinar

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano išče v Murski Soboti veterinarja za opravljanje veterinarskih pregledov, jemanje uradnih vzorcev, izvajanje inšpekcijskih nalog, nadzor nad vnosom in uvozom pošiljk živali ter živalskih izdelkov in podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba ter petletne delovne izkušnje.

Delo v mlečni proizvodnji

Sirarstvo Tinka išče delavca za delo v mlečni proizvodnji, in sicer za predelavo mleka ter izdelovanje končnih artiklov.

Potrebna je le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice