Druženja z občani se je udeležila tudi županja Nuška Gajšek (foto: Jaka Arbutina).
Socialni demokrati Ptuj so priredili družabno srečanje z občankami in občani. V sproščenem vzdušju ob kavi in čaju so izmenjali mnenja in poglede o dosedanjem delu in načrtih za prihodnji razvoj mesta.

Dopoldne je v središču Ptuja potekalo srečanje Socialnih demokratov Ptuj z občani, na katerem so spregovorili o dosedanjem delu in načrtih za prihodnji razvoj mesta.

Srečanja sta se udeležila tudi ptujska županja Nuška Gajšek in predsednik lokalnega odbora Socialnih demokratov Ptuj in glavni tajnik Socialnih demokratov Dejan Levanič.

Na srečanju niso manjkali niti svetnice in svetniki Socialnih demokratov, in sicer Bojan Pahor, Mirjana Nenad, Sonja Purgaj, Andrej Lazar, Boštjan Šeruga in Luka Žižek.

Govorimo z ljudmi in preverjamo, ali smo še vredni zaupanja, ki so nam ga dali pred enim letom, je ob robu dogodka dejala ptujska županja, ki je izpostavila še, da bodo vse pobude in tudi kritike sprejeli z odprtimi rokami, ker si »resnično želimo delati za skupno dobro«. 

Županja Nuška Gajšek je uredila tudi nekaj detajlov na božični smrečici (foto: Jaka Arbutina).

Levanič je napovedal, da bodo podobne dogodke odslej pripravljali na dva meseca, ker »si želimo dialoga, navsezadnje to tisto, kar smo obljubljali pred volitvami«. Kot je še dejal, so občani lahko ponosni na obujanje starega mestnega jedra: »To je začetek neke nove ere, pozitivnega vzdušja.«

Na dogodku ni manjkalo radovednežev (foto: Jaka Arbutina).

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice