Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Pravosodni policist

Zavod za prestajanje kazni zapora Maribor išče pravosodnega policista.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje. Prav tako bo moral izbrani kandidat v 18 mesecih po sprejemu v delovno razmerje opraviti predpisano usposabljanje ter zahtevani strokovni izpit.

Kuhar

Hotel Draš išče v Mariboru kuharja za samostojno pripravo ter predpripravo jedi. Delovne naloge vključujejo tudi skrb za red in čistočo na delovnem mestu, odgovorno gospodarjenje z živili ter ostale naloge po navodilih nadrejenih.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva in turizma ter petletne delovne izkušnje.

Kustos

Muzej narodne osvoboditve Maribor išče kustosa.

Delovne naloge vključujejo zbiranje in hranjenje gradiva, razstavno dejavnost, popularizacijo stroke, vodenje registra premične dediščine, delo z obiskovalci in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zgodovine ter triletne delovne izkušnje.

Natakar

Terme Maribor iščejo natakarja.

Delovne naloge vključujejo postrežbo gostov, pripravljanje pogrinjkov, svetovanje gostom pri izbiri vina, pripravljanje in uvajanje posebnih napitkov za goste, pomivanje steklovine in poliranje pribora, polnjenje skladišča s pijačo ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja hotelirstva ali gostinstva ter enoletne delovne izkušnje.

Usmerjevalec pošiljk

Pošta Slovenije išče v Mariboru usmerjevalca pošiljk.

Delovne naloge vključujejo deljenje, nakladanje ter razkladanje pošiljk, razvrščanje poštnih pošiljk, usmerjanje vseh vrst poštnih pošiljk po poštni številki in oblikovanje prevoznih enot, dostavljanje vseh vrst pošiljk in blaga, opravljanje primopredaje poštnih pošiljk ter podobno.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Finančno-računovodski delavec

Dom upokojencev Ptuj išče finančno-računovodskega delavca.

Delovne naloge vključujejo pripravljanje, vodenje in arhiviranje gradiva ter dokumentacije v skladu s predpisi, vodenje in odgovornost za blagajno, vodenje stroškovnega in blagovnega knjigovodstva, pripravljanje poročil in analiz ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja ekonomije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pomočnik pri urejanju okolja

Podjetje Green Design išče v Markovcih pri Ptuju pomočnika pri izvajanju del urejanja okolja. Delovne naloge vključujejo ureditev okolic, košnjo, zasaditev dreves in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kozmetik

Storitveno podjetje Pro Konekt išče na Ptuju kozmetika za izvajanje kozmetičnih storitev, med drugim manikure, pedikure, depilacije, nege obraza, oblikovanj obrvi ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane. 

Voznik avtobusa

Prevozništvo Pajnkiher išče na Ptuju voznika avtobusa za izvajanje domačih ter mednarodnih prevozov, za prevoze šoloobveznik otrok ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, dvoletne delovne izkušnje ter vozniško dovoljenje D ter D1 kategorije.

Delovna mesta v Pomurju

Pripravljalec Bureka

Pekarna Flora išče v Murski Soboti pripravljalca bureka.

Delovne naloge vključujejo pripravo ter izdelavo bureka ter pomoč pri pripravi ter izdelavi kruha, pekovskih izdelkov ter lepinj.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Občinski redar

Mestna občina Murska Sobota išče občinskega redarja.

Delovne naloge vključujejo nadzor nad izvajanjem občinskih predpisov, vodenje enostavnih upravnih postopkov, podajanje predlogov za izboljšanje stanja na področjih nadzora ter druge naloge s področja občinskega redarstva.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Frizer

Podjetje Zalas išče frizerja za izvajanje frizerskih storitev v salonu.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Strokovni sodelavec

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota išče strokovnega sodelavca na področju turizma ter promocije.

Strokovni sodelavec sodeluje pri izvajanju postopkov s področja turizma in promocije, sodeluje pri načrtovanju aktivnosti zavoda, sodeluje pri pripravi poročil in gradiv, sodeluje pri pripravi predloga in izvajanju proračuna, izvaja naloge na področju javnih naročil ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter triletne delovne izkušnje.

Vzdrževalec

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče vzdrževalca.

Delovne naloge vključujejo upravljanje in vzdrževanje elektroinštalacij ter naprav centralnega ogrevanja, nadzorovanje porabe goriva, vode in tehničnih plinov, upravljanje in vzdrževanje vodovodnih inštalacij in naprav, upravljanje in vzdrževanje klimatskih inštalacij ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice