Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni svetovalec

Telekomunikacijski gigant A1 potrebuje nove moči na področju podpore uporabnikom. Delo v klicnem centru v Mariboru zajema splošno in tehnično svetovanje ter prodajo in pomoč prek različnih komunikacijskih kanalov.

Komercialist

Banka Delavska hranilnica išče komercialista za posle s fizičnimi in pravnimi osebami v poslovni enoti Slovenska Bistrica. Pričakujejo vsaj tri leta delovnih izkušenj v bančništvu, izbranega kandidata pa lahko čaka tudi pogodba za nedoločen čas. 

Strokovni sodelavec, Analitik

Nova KBM ima dve odprti delovni mesti, in sicer v Oddelku finančnega računovodstva ter v Oddelku kontrolinga. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. 

Vzdrževalec

Perutnina Ptuj ponovno zaposluje. Tokrat iščejo pomoč na področju vzdrževanja in energetike. Pričakujejo poznavanje osnov računalništva, ročne spretnosti in izobrazbo elektro smeri. 

Prodajalec

Lidl za poslovalnico v Mariboru išče več prodajalcev z najmanj IV. stopnjo izobrazbe in s spoštljivim ter pozitivnim odnosom in željo po timskem delu. 

Delovna mesta v Pomurju

Pravnik

V mestni upravi soboške občine zaposlijo pravnika za javna naročila in pravne zadeve v Oddelku za gospodarske javnosti. Kandidat mora imeti najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo pravne smeri in dve leti delovnih izkušenj.

Več delovnih mest

Odranski Carthago ima odprta številna delovna mesta. Iščejo delavce montažerje, skladiščnike, kontrolorjaupravnika nepremičnin in sodelavca v oddelku konstrukcije.

Svetovalec

Zaposlite se lahko še v eni upravi pomurske občine. Lendavska občina namreč nudi zaposlitev v oddelku za prostor, infrastrukturo in gospodarske javne službe. Zaposlitev je za nedoločen čas. 

Pismonoša

Pošta Slovenije v svoj kolektiv vabi več novih sodelavcev za delovno mesto Pismonoše. Sveže moči iščejo v Ljutomeru, Murski Soboti in v Lendavi.

Prevzemalec

Če iščete delo v dinamičnem timu, vas veseli delo z ljudmi in imate izkušnje iz prodaje ali iz področja sam svoj mojster, ste idealni za navedeno delovno mesto v OBI Centru Murska Sobota. Zaželjen je izpit za viličarja, obstaja pa možnost podaljšanja za nedoločen čas. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice