Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Učitelj

Šolski center Ptuj išče učitelja strokovno teoretičnih predmetov v strojništvu.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja metalurgije, strojništva ali kovinarstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Svetovalec za področje infrastrukture in komunale

Občina Podlehnik išče svetovalca za področje infrastrukture in komunale.

Delovne naloge vključujejo upravljanje občinskih javnih cest in določitev ureditve prometa na njih, pripravo planov in programov ter izdelavo razvojnih načrtov s področja gradbene in cestne dejavnosti, odločanje o ukrepih na področju rednega vzdrževanja ulic in cest ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter sedemmesečne delovne izkušnje.

Hišnik

Osnovna šola Majšperk išče hišnika.

Za prijavo niso zahtevane delovne izkušnje, potrebna je le srednja poklicna izobrazba.

Delo v čajnici

Išče se delavec za delo v Čajnici pri parku v Mariboru. Vse, ki delo zanima, lahko pišejo na elektronski naslov [email protected], ali pokličejo na 030 369 688.

Kapitan ladje Dravska vila

V Mariboru se na Lentu išče nov kapitan ladje Dravska vila.

Delovne naloge vključuje izvajanje turističnih prevozov potnikov, sprejem gostov, izdajo računov ter manjša vzdrževalna dela na ladji.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja motornih vozil ter potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Psiholog

Osnovna šola Martina Konšaka Maribor išče psihologa ter učitelja za dodatno strokovno pomoč.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalnih znanosti. Delovne izkušnje pri tem niso zahtevane.

Vodja službe za odnose z javnostmi

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče v Mariboru vodjo službe za odnose z javnostmi.

Delovne naloge vključujejo organiziranje in koordiniranje nalog v službi za odnose z javnostmi, skrb za razvoj področja dela, pripravo komunikacijskega načrta organizacije, posodabljanje spletnih strani v skladu z novostmi, vpeljavo socialnih omrežij v institucijo in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja družbenih ved, novinarstva ali informacijske znanosti. Delovne izkušnje pri tem niso zahtevane

Kuharski pomočnik

Dijaški dom Lizike Jančar išče v Mariboru kuharskega pomočnika.

Delovne naloge vključujejo pomoč pripravi dnevnih obrokov, čiščenje živil za pripravo obrokov, pomoč pri posameznih kuharskih opravilih, čiščenje strojev in delovnih površin, pomivanje posode, odnašanje odpadkov in podobno.

Za prijavo so potrebne šestmesečne delovne izkušnje in pa nižja poklicna izobrazba.

Delo v pasjem salonu

Salon za nego in striženje psov Pretty PAWS išče v Slovenski Bistrici osebo z znanjem za pomoč v njihovem pasjem salonu.

Zainteresirani posamezniki lahko pošljejo prošnje na elektronski naslov [email protected].

Delovna mesta v Pomurju

Izdelava in montaža otroških igral

Podjetje otroških igral Vojcles išče v Murski Soboti delavca za izdelavo in montažo otroških igral iz lesa za javne površine.

Za prijavo je potrebna nižja poklina izobrazba, lahko tudi osnovnošolska in pa delovne sposobnosti.

Učitelj kitare

Glasbena šola Murska Sobota išče učitelja kitare za poučevanje kitare na glasbeni šoli.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe.

Skladiščni evidentičar

Podjetje za proizvodnjo in trgovino Wolford išče skladiščnega evidentičarja.

Delovne naloge vključujejo prejem in prevzem blaga, pripravo materiala za proizvodnjo, zagotavljanje celovitosti odprem, odgovornost za optimalen prevoz blaga in optimalne zasedenosti skladišča.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba. Delovne izkušnje niso potrebne.

Turistični predstavnik v Grčiji

Podjetje za organizacijske in intelektualne storitve Intelekta išče turističnega predstavnika v Grčiji.

Delo med drugim vključuje predstavništvo podjetja na enem od grških destinacij ter vključuje skrb za potnike in goste ter vodenje izletov.

Za prijavo je potrebna prejšnja višješolska izobrazba oziroma višja strokovna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Mehanik

AMZS išče v Murski Soboti mehanika za izvajanje avtomehaničnih in avtoelektričarskih opravil v delavnici, izvajanje testiranj v delavnici, občasno izvajanje varne, pravočasne in kakovostne pomoči na cesti in vleke, izvajanje drugih opravil skladno z usposobljenostjo in navodili s strani nadrejenega.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba avtomehanične, avtoelektričarske, elektrotehnične, strojne ali druge primerne usmeritve, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Starejše novice