Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Svetovalec

Na Upravni enoti Lenart se lahko za nedoločen čas zaposlite kot svetovalec v Oddelku za upravne notranje zadeve.

Varnostnik z orožjem

Družba Aktiva varovanje za nedoločen čas ponuja delo na področju prevoza vrednostnih pošiljk. Področje dela je Maribor s širšo okolico.

Strokovni sodelavec v kontrolingu

Mariborska livarna Maribor potrebuje pomoč v kontrolingu, kjer boste odgovorni za pred in pokalkulacije proizvodov. Zahtevana je najmanj visokošolska izobrazba ali druga bolonjska stopnja ekonomske ali druge ustrezne smeri.

Višji svetovalec 

V občinski upravi Občine Starše je na voljo uradniško delovno mesto višjega svetovalca za splošne in normativno pravne zadeve. Zaposlitev je za nedoločen čas s štiri mesečnim poskusnim delom.

Pospeševalec prodaje, komercialist

V družbi Coca-Cola HBC sta na voljo dve sorodni delovni mesti v Mariboru in na Štajerskem, ki potekata pretežno na terenu. Kot komercialist boste zadolženi za uvajanje širokega portfelja nekaterih najbolj kultnih globalnih in lokalnih znamk pijač na svoj lokalni trg. Pospeševanje prodaje pa zajema sodelovanje s prodajnimi predstavniki stranke.
 

Delovna mesta v Pomurju

Projektant

Soboški Transpak med svoje vrste vabi osebo z izkušnjami iz projektiranja in konstruiranja na področju gradnje strojev in transportnih naprav. Možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Vodja razvoja produktov

Dinamično in kreativno delo obljubljajo v Radenski, kjer boste zadolženi za vodenje in organiziranje razvoja proizvodov za področje Adriatic regije v sodelovanju s centralnim razvojem skupine Kofola.

Upravnik nepremičnin

V odranskem Carthagu iščejo osebo, ki bo skrbela za zgradbo, inventar in okolico. Zahtevana je najmanj V. stopnja izobrazbe.

Keramičar

Kar deset prostih mest je na voljo v lendavskem Varisu. V kolikor bi želeli, vas lahko napotijo tudi na teren v tujino.

Vzdrževalec

Splošna bolnišnica Murska Sobota delo nudi vzdrževalcu, ki bo bdel nad delovanjem kurilnih naprav. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice